Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi

Indisch/Thais e.d.
4 pers    15 min
Benodigdheden:
  • 250 g mihoen
  • 300 g biefstukken (op kamertemperatuur)
  • 1 struik paksoi
  • 1 el zonnebloemolie
  • 150 ml woksaus teriyaki-honing
  • 50 g gebakken uitjes
Bereidingswijze:
  1. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.
  3. Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik.
  4. Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.
  5. Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Terug naar de inhoud