Bloemkoolcurry - Kookboek Hetty

Ga naar de inhoud

Bloemkoolcurry

Vegetarisch
4 pers     25 min
Benodigdheden:
  • 3 eetlepels wok- of arachideolie
  • 1 in kleine roosjes gesneden bloemkool
  • 450 gram voorgekookte aardappelpartjes of -blokjes
  • 2 in blokjes gesneden rode paprika’s zonder zaadjes (kan ook met sperziebonen)
  • 2 eetlepels currypasta
  • 6 in kwarten hardgekookte eieren
  • 2 eetlepels gehakte koriander
  • naanbrood
  • 200 ml kokosmelk
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de bloemkool, aardappel, paprika en currypasta 3-4 minuten.
Voeg de kokosmelk en 100 ml water toe en stoof zachtjes 6-8 minuten.
Voeg de laatste 2 minuten de eieren toe.
Meng de yoghurt met de koriander, zout en peper.
Serveer de curry met een swirl korianderyoghurt en naanbrood.
Terug naar de inhoud